REKLAM

Kırcaali Belediyesi, Yunanistan'ın Kozlukebir Belediyesi ile kardeş olacak


Yunanistan'ın Rodop iline bağlı Kozlukebir (Arriana) belediyesinden yeni Belediye Başkanı Erdem Hüseyin başkanlığında bir heyet Kırcaali'ye çalışma ziyaretinde bulundu. 


Misafir heyetinde belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri de yer aldı.

 Bulgaristan tarafında belediyedeki toplantıya Kırcaali Belediye Başkanı Erol Mümün, Belediye Meclis Başkanı Muharrem Muharrem, Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayram, yeni milletvekili Ayten Sabri, belediye meclis üyeleri Berna Çauş-Karagöz ile Ahmed Mustafa katıldı.


Konuklar Erol Mümün'ün belediye başkanı seçilmesinden dolayı kutladı ve başarılı bir dönem geçirmesini temenni etti.  Başkan Mümün ise Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin'e de yerel seçimlerdeki başarısından dolayı tebriklerini sundu.



Görüşmede iki belediye arasında kardeşlik anlaşması imzalanması, INTERREF Yunanistan-Bulgaristan sınır ötesi programları kapsamında ortak çalışma, Kırcaali'den sporcuların ve amatör sanatçıların Kozlukebir belediyesinde yapılacak festivale katılımları konuşuldu.


Her iki taraf da farklı alanlarda iyi uygulama ve deneyim alışverişinde bulunma isteklerini paylaştırken, toplantıya katılanlar, iki belediye arasındaki mesafe yakınlığının , Kozlukebir'in Gümülcine'ye 34 kilometre uzaklıkta olmasını fırsat görüp, aktif etkileşim ve işbirliğini kolaylaştıracağını belirttiler.

   

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓